Kurban Bayramı Pastası: KOYUNCUK

Malzemeler:
2li hazır kek
3 su bardağı süt
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı un
Yarım paket labne peynir
1/4 paket tereyağ
1 çay bardağı süt
1 paket krem şanti
1 paket pişmaniye
Ezilmiş ceviz
Rulo kat 

Hazırlanışı : 
Süt, şeker ve unu muhallebi gibi pişirin ve soğumaya bırakın. 
İyice soğunca üzerine yağ ve labne peyniri ilave edip mikserle çırpın.
Başka bir kapta 1 çay bardağ süt ile krem şantiyi çırpın.
Kekin taban kısmını bir çay bardağı sütle ıslatın. 
Hazırladığınız karışımdan ekleyin ve ceviz serpin.
Kekin diğer parçasını üzerine kapatın ve bu parçayı da 1 çay bardağı sütle ıslatın. 
Pastanızı kalan krema ile iyice kaplayın. 
Üzerine krem şantiyi ekleyin ve kenarlarına rulo katları tutturun. Yemeğe yakın pişmaniyeyi ekleyin (çünkü eriyor).
Afiyet olsun😊











Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞINDA KULLANILAN ÖLÇME DEĞERLENDİRME ARAÇLARI: TÜRKİYE’DE YAPILAN ÇALIŞMALARA TOPLU BAKIŞ

Gelişim Psikolojisi Açısından Sürdürülebilirlik: Doğada Sağlıklı Çocuklar Yetiştirmek